100% dabīgs saldinātājs bez piedevām uz eritritola bāzes. Eritritols dabīgā veidā ir bumbieros, melonēs un sēnēs. Pēc garšas maksimāli tuva garša cukuram, salduma attiecība pret to...
Sastāvdaļas: Eritritols 99%, steviaglikozīds.Sukrin:1 ir tik pat salds kā parastais cukurs, ar minimālu stēvijas papildinājumu, praktiski stēvijas garšu nemaz nejūt. Ideāls ēdiena gatavošanai un cepšanai. Universāls...
Sastāvdaļas: Granulēts eritritols.100% dabīgs saldinātājs bez piedevām, uz eritritola bāzes. Eritritols dabiskā veidā ir bumbieros, melonēs un sēnēs. Uzturvērtība 100 g produkta:Enerģētiskā vērtība: 0 kJ/0 kcalTauki:...
Sastāvdaļas: Destilēts ūdens, stēvija, dabisks aromatizētājs, inulīns, C vitamīns.N!CK’S Stevia Drops pilienus jūs varat pievienot dažādiem ēdieniem un iegūt lieliskus bezkaloriju un bezogļhidrātu ēdienus. Ideāli...
Agaves augs satur vērtīgus minerālus un inulīnu. Inulīns uzlabo kalcija uzsūkšanos, veicina labo baktēriju veidošanos zarnu traktā un samazina holesterīna līmeni asinīs.Agaves sīrupu lieto kokteiļu...
Sastāvdaļas: -Kokosriekstu palmu cukurs ir brūnā krāsā, un tā garša ir eksotiska, ar karameļu pieskārienu.Palmu cukuram ir ļoti zems glikēmiskais indekss un ļoti augsts uzturvielu...
Sastāvdaļas: saldinātājs eritrols, tagatose, glicerols, iesala ekstrakts, stevioglikozīdi.Sukrin Gold – Tas ir pirmais dabiskais brūnais saldinātājs ar brūnā granulētā cukura aromātu, saldumu, garšu un tekstūru,...
Daudziem cilvēkiem, kas nodarbojas ar sportu un seko līdzi savam uzturam, aktuāls jautājums ir par to, kā samazināt, bet ideālā – uz visiem laikiem izslēgt cukuru un cukura produktu lietošanu. Ierastais ēdiens un dzērieni bez cukura zaudē savu garšu, turklāt daudzas sievietes jūt pieķeršanos tam emocionālā līmenī, jo šokolāde acumirklī paceļ garastāvokli, bet tase aromātiskas, saldas kafijas no rīta ir dzīves svarīgs rituāls, bez kura visa diena būs drūma un laiks vilksies neparasti ilgi. Loģiska izeja no šīs situācijas ir cukura aizstājējs. Cukura aizstājēji ir vielas, kas ir līdzīgas cukuram kaloriju skaitā un tā pat piedalās vielmaiņā. Pie tādiem produktiem attiecas fruktoze, izomaltoze un ksilīts. Saldinātāji ir vielas, kurām ir nulle kaloriju un vielmaiņā tās nepiedalās. Pie šādām vielām var pieskaitīt cukuru, ciklamentu, aspartu, suklarozi un steviozīdu. Cukura aizvietotāju priekšrocība atšķirībā no cukura ir tajā, ka tie lēnāk sagremojas un tiem ir zemāks glikēmiskais indekss.