Mans grozs
Allos
€9,20
Sastāvdaļas: Agaves sīrupsEkoloģiskais sīrups ir ieteicams cepšanai, desertiem, kā uzlējums saldējumam, vafelēm, pankūkām, kā arī dzērienu saldināšanaiUzturvērtība 100 g produkta:Enerģētiskā vērtība: 1760 kJ/420 kcalTauki: <1.0g...
Sastāvdaļas: zemenes 40%, saldinātājs: eritritols un stēvijas glikozīds (Sukrin +), kazenes 15%, mellenes 10%, sarkanās jāņogas 10%, plūškoka ogas 5%, želejviela: pektīns, skābuma regulētajs: citronskābe....
Sukrin
€3,90
Sastāvdaļas: Zemenes 80%, saldinātājs: eritritols un stēvijas glikozīds (Sukrin +), želejviela: pektīns, skābuma regulētājs: citronskābe, citronu sulas koncentrāts, zemeņu sulas koncentrāts. Salds zemeņu ievārījums bez...
Sastāvdaļas: Ekoloģisks kļavu sīrups 100% Ekoloģiskais sīrups ir ieteicams cepšanai, desertiem, kā uzlējums saldējumam, vafelēm, pankūkām, kā arī dzērienu saldināšanaiUzturvērtība 100 g produkta:Enerģētiskā vērtība: 1488...
Sastāvdaļas: Cukurs, Avenes 48%, Ūdens, Biezinātājs, Skābuma regulētājs – citronskābe. BIO aveņu ievārījums. Nesatur konservantus. Bez krāsvielām un aromatizētājiem. 100% BIO Uzturvērtība 100 g produkta:...
Sastāvdaļas: aprikozes 80%, saldinātājs: eritritols un stevijas glikozīds (Sukrin +), želejviela: pektīns, skābuma regulētajs: citronskābe. Salds aprikožu ievārījums bez pievienota cukura, ar dabīgiem saldinātājiem. 80%...
Sastāvdaļas: Āboli 36%, brūklenes 32%, cukurs, linsēklas 4%, ūdens, biezinātājs - augļu pektīns, garšvielas (krustnagliņas), antioksidants - askorbīnskābe, skābuma regulētājs - citronskābeUzturvērtība 100 g produkta:Enerģētiskā...
Sastāvdaļas: Dateles 79%, ūdensEkoloģiskais sīrups ir ieteicams cepšanai, desertiem, kā uzlējums saldējumam, vafelēm, pankūkām, kā arī dzērienu saldināšanaiUzturvērtība 100 g produkta:Enerģētiskā vērtība: 1676 kJ/399 kcalTauki:...
Aivars Ziedas
€6,00
Sastāvdaļas: mellenes Mājražotājs Aivars Žiedas  
Sastāvdaļas: ķirbji 75%, cukurs 25%, apelsīni 5%, garšas uzlabotājs - citronskābe. Uzturvērtība 100 g produkta:  Enerģētiskā vērtība: 113.80kcal/476 kJ Olbaltumvielas: 0.8g Ogļhidrāti 27g, no tiem cukuri:...
Aivars Ziedas
€6,00
Sastāvdaļas: - Mājas ražotajs Aivars Žiedas Uzturvērtība 100 g produkta: -
Durbes Veltes
€1,85
Sastāvdaļas: Āboli 36%, ķirbji 36%, cukurs 16%, cidonijas 11%, piparmētru izvilkums. Ābolu, ķirbju, cidoniju ievārījums no SIA Durbes veltes. Saldeni skābs ievārījums ar patīkamu vēsumu,...
Zemeņu džems, 284g - St Dalfour
30%
St. Dalfour
Izpārdots
Sastāvdaļas: zemenes 55%, vīnogu sulas koncentrāts, augļu pektīns, citronu sula Daudziem cilvēkiem Francija asociējas ar lielisku ēdienu un rūpīgu gatavošanu. Tādēļ nav pārsteigums, ka franču...
Sastāvdaļas: Zemenes, avenes, jāņogas, plūmes, āboli, cidonijas, cukurs, pektīnsIevārījuma pagatavošanā izmantotas divas dažādas ievārījuma receptes, kas iepildītas vienā burciņā, veido kontrastējošas krāsas dekoratīvus slāņus. Šis...
Sastāvdaļas: Mellenes 60%, Cukurs, Ūdens, Biezinātājs, Skābuma regulētājs – Citronskābe. Uzturvērtība 100 g produkta: Enerģētiskā vērtība 798kJ/188kcal Tauki 0.4g /no tiem piesātinātās taukskābes 0g Ogļhidrāti...
Zelta Zaptes
Izpārdots
Sastāvdaļas: Pīlādži, āboli, plūmes, ērkšķogas, cukurs, oregano, pipari, ķimenes.Īpaši izstrādāts ievārījums gardēžiem. Lieliski sader ar dažādiem sieriem.Uzturvērtība 100 g produkta: -

Ar ko ir veselīgs ievārījums?

Ievārījums ir kārums, kas parasti ir uz medus bāzes vai ogu sulas vārītas ogas, augļi, dārzeņi, rieksti vai pat ziedi. Bez šaubām, ievārījums nav tikai gards, bet arī ļoti veselīgs. Pat neskatoties uz cukuru tā sastāvā, kas iekonservē uz ilgu laiku, ievārījumā ir ļoti daudz cilvēkam svarīgu vitamīnu. Veids, kā saglabāt ogas un augļus medū, ir parādījies daudz ātrāk par pašu cukuru. Par ievārījuma labajām īpašībām mūsu senči ne tikai zināja, bet arī mācēja izmantot ogas ārstniecībā, saglabājot tās ilgāku laiku medū, taču, kad medus nebija pieejams, ogas tika izmantotas kā pīrāgu pildījums, kompotos vai arī citos novārījumos. Protams, visveselīgākais ir ievārījums, kas pagatavos "aukstā" veidā, kad ogas netiek termiski apstrādātas, bet sajauktas ar cukuru un saberztas vai samaltas viendabīgā masā. Tādā veidā ievārījums saglabā visvairāk svarīgo vitamīnu.