Mans grozs

Nīma eļļa, 100ml

€7,85

Pieejamība:
Nav pieejams
Nīma eļļа– spēcīgs antiseptisks, pretsēnīšu un pretiekaisuma līdzeklis, tam ir antibakteriālas un brūces dziedējošas īpašības. Eļļa ir ļoti efektīva, ārstējot dažādas ādas slimības, ir spēcīgs ādu mitrinošs un balinošs līdzeklis. Nīma eļļa attīra asinis, to izmanto kā dabīgu dzimstības kontroles līdzekli bez blakusparādībām, efektīvu matu stiprināšanas un atjaunošanas līdzekli, kā arī līdzekli pret blaugznām un plikpaurību.

Indieši nīma koka eļļu gadsimtiem ilgi ir lietojuši visu veidu zāļu gatavošanai. To lieto gan medicīnā, lauksaimniecībā, gan kosmētikā un mājas vajadzībām, izmantojot burtiski visas šī koka daļas: sakni, mizu, lapas un augļus. Bet visvērtīgākā ir eļļa, kas iegūta no nīma koka augļu sēklām. Nīma eļļa ir tīra, labas kvalitātes eļļa – ideāls instruments, lai atrisinātu ar ādas, nagu un matu veselību saistītas problēmas. Šodien nīma eļļa tiek izmantota visās ajūrvēdas slimnīcās. Āzijas valstis, izmantojot šo unikālo eļļu, ražo lielu skaitu medicīnas krēmu, zobu pastas, ziepes, šampūnus, kondicionierus un matu maskas, kā arī produktus sejas kopšanai (krēmus, losjonus, skrubjus).



Lietošana medicīniskiem mērķiem: veiksmīgi ārstē ādas slimības – psoriāzi, ekzēmu, lepru, ēdes, sēnīti (aptur sēnītes attīstību, samazina un pārtrauc patogēno toksīnu veidošanos organismā). Tā veiksmīgi ārstē pustulārus izsitumus, pinnes, audzējus, abscesus, mazina ādas niezi, apsārtumu, kairinājumu. Dziļi attīra ādu, noņem lieko tauku kārtu un netīrumus, attīra poras, regulē tauku dziedzeru darbību. Tas ādai dod antiseptisku un antibakteriālu aizsardzību un padara ādu veselīgu. Tā kā eļļai ir savelkošas un brūces dziedējošas īpašības, to lieto, lai dziedētu brūces, sagriezumus, apdegumus, čūlas. Ļoti efektīvi šo eļļu izmanto festering brūču ārstēšanā. Nīma eļļa stiprina asinsvadus, un to izmanto, lai ārstētu rosacea. Šo eļļu izmanto arī, lai likvidētu kārpas, rētas un strijas.

Izmantošana kosmētikā:pievienojot tīro eļļu krēmiem vai citiem kosmētikas līdzekļiem, uzlabo to iedarbību. Ja nīma eļļai pievieno citu eļļu vai pagatavo eļļu kokteili, var iegūt brīnišķīgu kosmētiko līdzekli, kas nebūs sliktāks par kādu pazīstamu dārgu krēmu. Eļļa spēj savilkt un tonizēt ādu. Nīma eļļa satur antioksidantu vitamīnu E, kas pazīstams kā līdzeklis pret ādas novecošanu. Nīma eļļa atbrīvo ādu no brīvajiem radikāļiem un toksīniem, atjauno šūnas, tonizē ādu, uzlabo asinsriti un piešķir sejai svaigu un veselīgu izskatu un spīdumu.Tai ir pīlinga īpašības, jo eļļas sastāvā ir skābes, tā notīra atmirušās šūnas un ādas daļiņas, atver poras, maigi balina tumšos vecuma plankumus. Tas ir efektīvs, bet pietiekami mīksts dabīgs pīlings. Nīma eļļu pievieno citu augu eļļām proporcijā 1:10 – ķermeņa masāžai, bet, lai ārstētu pacienta ādas problēmas, – to lieto proporcijā 1:1, kā arī to var izmantot tīrā veidā.

Izpārdots

  • Credit / debit card
  • Paysera
  • Bank transfer
  • Cash