Sastāvdaļas: Turku zirņi, ūdensIzcils olbaltumvielu avots vegāniem - turku zurnīši veido izcilu pildījumu jebkuram ēdienam. Humusam tie sniedz burvīgu velveta tekstūru un maigu garšu.Uzturvērtība 100...
Sastāvdaļas: sarkanās pupiņas Organiskās sarkanās pupiņas tiek uzskatītas par pākšaugiem. Tās ir lielisks šķiedrvielu un augu olbaltumvielu avots. Piemērotas zupām un sautējumiem, kā arī aukstajiem...
Sastāvdaļas: Sojas pupiņāsSojas pupiņas ir viengadīgs kultūraugs, kas pieder tauriņziežu dzimtai. Pārtikā izmanto sojas pupiņas, kas ekonomiski ir visnozīmīgākās pupiņas pasaulē. Atkarībā no šķirnes pupiņas...
Sastāvdaļas: Milti, sezama milti, sīpolu pulveris, jūras sāls, paprika, pētersīļi, melnie pipariKad tiek pasniegts ar jebkādu graudu pārtiku, piemēram, maizi vai kukurūzas tortillām, Jūs varat...
Sastāvdaļas: Pupiņas (sarkanas, baltas) Organiskās pupiņas var izmantot salātos un daudzās citās garšīgās receptēs Uzturvērtība 100 g produkta: Enerģētiskā vērtība: 430 kJ/101 kcal Tauki: 0.5g...
Sastāvdaļas: melnās pupiņas Organiskajām melnajām pupiņām piemīt saldena garša. Tas ir lielisks šķiedrvielu un augu olbaltumvielu avots. Lieliski garšo samaltas (pēc pagatavošanas) ar garšvielām, tāpat...
Sastāvdaļas: melnās lēcas Beluga Ekoloģiskās melnās lēcas Beluga ir vienas no interesantākajām lēcām. Vārds Beluga norāda uz kaviāru, kam šīs lēcas līdzinās. Tās lieliski iederas...
Sastāvdaļas: Turku zirņi, ūdens, jūras sālsBio Kitchen ir mūsu premium klāsta organisko un biodinamisko pārtikas pamatproduktu nosaukums, iepakoti stikla burkās, ir dabiski saldi un pilni...
Sastāvdaļas: Borlotti pupiņas, turku zirņi, baltās pupiņas, sarkanās pupiņas, ūdensBagātīga jaukto pupiņu izvēle, ar vairāku pupiņu maisījumu-borlotti pupiņu, aunazirņu, kannellini pupiņu un sviesta pupiņu. Šīs...
Pupu jeb pākšaugu dzimtas kultūras ir unikālas: veselīgas, garšīgas, barojošas, šķiedu saturošas, kā arī saturošas vitamīnu A un B, dzelzi, kalciju un ogļhidrātus. Ar vārdu “pākšaugi” lielākā daļa no mums domā par pupiņām, zirņiem un, iespējams, sojas pupiāņām. Šīs veselīgās pupas atšķiras ar augstu olbaltumvielu, taukvielu un cietes saturu. Pēc olbaltumvielu satura pākšaugi ir pārāki par gaļas produktiem, tāpēc veģetārieši ar tiem var aizstāt gaļu. Pupu olbaltumvielas pēc sava ķīmiskā sastāva ir tuvas dzīvnieku olbaltumvielām, bet tās ievērojami vieglāk sagremojas cilvēka organismā. Pupas nav ieteicams lietot ar maizi, kartupeļiem un riekstiem. Pupas ir smags ēdiens veciem cilvēkiem un cilvēkiem ar sirds, kuņģa un žultspūsļa slimībām. Taču zaļās pupas satur maz ogļhidrātu un nerada nekādas briesmas. Interneta veikalā 8life.lv Jūs atradīsiet vairāk nekā duci dažādu pākšaugu kultūru jebkurai gaumei!