Mans grozs
ALB GOLD
€4,80
Sastāvdaļas: Griķu milti Bezglutēna vegāniskā pasta. Uzturvērtība 100 g produkta: Enerģētiskā vērtība: 1497 kJ/354 kcal Tauki: 3.1g /no tiem piesātinātās taukskābes 0.7g Ogļhidrāti: 65g /no...
Pasta Berruto
€2,85
Pasta Berruto
€4,35
Pasta Berruto
€2,85
SASTĀVDAĻAS: manna * (cieto kviešu milti), jaunie mieži * 3% (* sertificēta organiskā sastāvdaļa)Uzturvērtība 100g: Enerģētiskā vērtība: 1527 kJ / 360 kcalTauki: 1,8 gieskaitot piesātinātās...
Pasta Berruto
€4,35
Sastāvsdaļas: 70% kukurūzas milti, 29,5% rīsu milti, ūdens, 0,5% emulgatori: mono un diglicerīdu skābes.
ITALPASTA
€1,50
Pilngraudu makaroni Nr.82Pilngraudu cietie KVIEŠU milti. NELIELOS DAUDZUMOS VAR SATURĒT OLAS.Sastāvs: graudaugi, kas satur lipekli, olas un to produktiUZTURVĒRTĪBA (100 g/ml)Enerģētiskā vērtība 1451,00 kJ /...
ITALPASTA
€1,50
GRAND MERE
€1,95
Pilngraudu spageti Grand Mere BIO 250gSastāvs: rupja maluma cieto kviešu milti, olas (14%) - produkti no bioloģiskām saimniecībāmPagatavošana: uzlej verdošu, sālītu ūdeni uz spagetti (uz...
ALB GOLD
€3,20
BIO makaroni bez glutēna. Bez glutēna pasta ir izgatavota no 100% brūno rīsu miltiem un tiem piemīt unikāla garša. Pagatavošana: vārīšanas laiks 9 minūtes.100g produkta...
ALB GOLD
€3,60
Spagetti pagatavošanā nav pievienotas olas.Sastāvdaļas: BIO baltie SPELTAS milti.100g produkta vidējā uzturvērtība:Enerģētiskā vērtība 1527 kJ / 360 kcalTauki 1.5 g- tostarp piesātinātās taukskābes 0.3 gOgļhidrāti...
ALB GOLD
€2,55
Bioloģiskas nūdeles, bez piedevām. Nūdeļu priekšrocība ir, ka tās ir viegli un ātri pagatavojamas, piemērotas zupām, salātiem.Pagatavošana: nūdeles vāra 4 minūtes vai pārlej ar vārošu...
BEZGLUTEN
€2,25
BEZGLUTEN
€2,25
BEZGLUTEN
€2,25
ALB GOLD
€4,90
Sastāvdaļas: SPELTAS milti (KVIEŠU veids) (sertificētas bioloģiskās sastāvdaļas).Var saturēt OLU daļiņas.Pagatavošana: gatavot vārošā ūdenī ar sāli, līdz gatavs. Pagatavošanas laiks 9 min.100g produkta vidējā uzturvērtība:Enerģētiskā...

Veselīgā pasta, makaroni un spagetī - burvīga alternatīva maizes izstrādājumiem

Par pastu sauc makaronu izstrādājumus, kuru pagatavošanai dažādu šķirņu miltus - piemēram, rīsu, griķu vai kviešu, sajauc ar ūdeni un olām, kā arī reizēm arī ar pārtikas krāsām. Tik pat veselīgas ir arī kvīnojas pastas, pupiņu makroni, vai spageti no melnajiem rīsiem, tulkojumā no itāļu valodas vārds “pasta” nozīmē “mīkla”. Taču ir grūti runāt par vienotu pastas klasifikāciju, jo šo vārdu var izmantot, lai apzīmētu visdažādākos mīklas izstrādājumus. Turklāt ir noteikti makaronu izstrādājumu sagatavošanas noteikumi - tiem jāpaliek nedaudz ne līdz galam izvārītiem. Šai pastas gatavošanas tehnoloģijai ir vārds “al dante”. Tāds pagatavošanas veids ļauj pilnībā saglabāt visas veselīgās vielas pastā. Atkarībā no izmēriem, izšķir vairākus pastas veidus - “capellini”, “spageti” un citi, kā arī makaronu izstrādājumiem var būt dažādas formas. Makaronu izstrādājumus, kurus ražo no cietām kviešu šķirnēm, var lietot absolūti visi - pat tie, kas nevēlāš uzņemt liekus kilogramus. Šis ēdiens ilgstoši nodrošina sātības sajūtu un rada ļoti labvēlīgu ietekmi uz gremošanas procesu. Pastas sastāvā ir daudz nepieciešamo olbaltumvielu, B un E vitamīna. Interneta veikalā 8life.lv Jūs atradīsiet plašu bio pastu un makaronu izvēli jebkurai gaumei!