Mans grozs
Rūgtā šokolāde ar lazdu riekstiem un dabīgu saldinātāju no Stēvijas. Bez pievienota cukura.Sastāvdaļas: Kakao masa, saldinātāji: eritritols, steviolglikozīdi (0.025%), kakao sviests, LAZDU RIEKSTI (10%), inulīns,...
Rūgtā šokolāde ar kanēli ar dabīgu saldinātāju no Stēvijas. Bez cukura. Sastāvdaļas: kakao masa, saldinātāji: eritritols, steviolglikozīdi (0.027%), kakao sviests, inulīns, attaukots kakao pulveris, kanēļa...
AprakstsRūgtā šokolāde ar dabīgu saldinātāju no Stēvijas.Bagāts ar šķiedrvielām, kas izvada no organisma toksīnus. Bez cukura. Nesatur glutēnu. Satur dabīgas izcelsmes bezkaloriju saldinātāju no Stēvijas....
AMYLON
€0,90
Torras
€1,45
saldinātājs (maltīts), kakao masa, kakao sviests, inulīns, attaukots kakao pulveris, piparmētru lapas (2%), emulgators (saulespuķu lecitīns), aromatizētājs (piparmētra), dabīgs aromatizētājs (vaniļa). Kakao saturs nav mazāks...

Viena šokolādes tāfelīte - labs garastāvoklis visai dienai!

Bio šokolāde ir populārākais saldums visā pasaulē. Pastāv vairāki šokolādes veidi. Visveselīgākais šokolādes veids ir organiskā šokolāde bez pievienota cukura. Rūgto jeb tumšo šokolādi pagatavo no kakao sviesta, sasmalcināta kakao un pūdercukura. Tumšā šokolāde garšo pat tuvu ne visiem, taču tā ir vismazāk kaitīgākā cilvēka organismam. Tajā ir vismazākais cukura daudzums un pavisam nav pievienots saldais krējums un piens. Visiemīļotākais gardums ir, protams, piena šokolāde, kas satur vairāk kaloriju nekā rūgtā šokolāde un ir saldāka par to. Vēl viens populārs deserta veids ir baltā šokolāde. No piena šokolādes tā atšķiras tikai ar sasmalcinātā kakao neesamību sastāvā. Zinātnieki ir pierādījuši, ka šokolādes galvenā iezīme ir labsajūtas un garastāvokļa pacelšana. Daudz nevajag - daži gabaliņi spēj iepriecināt cilvēku, bet šokolādes konfektes spēj nodrošināt labu garastāvokli dažās minūtēs, darbojoties pat ātrāk par alkoholu un bez nepatīkamām sekām kā tas ir alkohola gadījumā. Interneta veikalā 8life.lv Jūs atradīsiet plašu bio šokolādes izvēli katrai gaumei!